Nemokami filmai online lietuviškai

Lietuviski nemokami filmai online internetu. Kas nutiko Pixar? Kartą animacijos milžino sėkmė nusileido Disney; Panašu, kad 2022 m. jie bus „Mousehouse“ pramogų sfera tiesiai į namus, teikianti išskirtinį turinį savo srautiniam kanalui, o ne kino teatrams. Kadangi „Sing 2“ neseniai atnešė daugiau nei 360 milijonų dolerių iki šiol, atrodo gaila, kad Domee Shee šeimos filmas seka Soulą ir Lucą, beveik nematydami kino teatrų vidaus; virusas ar ne, 175 milijonų dolerių vertės filmo nuleidimas tiesiai į Disney+ kanalą rodo nepasitikėjimą medžiaga.

filmai online

Gaila, nes Shee filmas siekia kažko kito, nei įprasta; tai filmas konkrečiai apie brendimą, bet ne įprastus berniukus ir jų žaislus. 2002 m. Toronto paauglė Mei Lee (Rosalie Chiang) yra kinų ir amerikiečių mergina, kuri sužino, kad dėl didėjančių emocijų protrūkių ji virsta milžiniška pūkuota raudona panda. Jos mama Ming (Sandra Oh) pripažįsta, kad tai yra šeimos bruožas, kuriuo dalijasi ir ji, ir Mei močiutė, ir stengiasi sumažinti dukters diskomfortą. Tačiau Mei tiesiog nori smagiai praleisti laiką, o kelionė su draugais pamatyti vaikinų grupę 4*Town at the Skydome sutampa su šeimos ritualu, todėl Mei iškyla dilema…

„Man patinka berniukai, man patinka garsi muzika ir aš mėgstu suktis“, – sako Mei; Išnaudodama pažįstamus bruožus, „Turning Red“ siekia rasti dramą tvirtai tarp bendraamžių spaudimo ir šeimos klausymosi, nors pokalbis apie jūsų buvimo internete stebėjimą neatrodo tinkamas 2002 m. „Tai ne apie ėjimą į koncertą, tai apie pirmuosius žingsnius moteriškumo link“, – atvirai atkreipia dėmesį kitas veikėjas, jei nesupratome esmės. Net ir saulėtam „Pixar“ filmui reikia konfliktų, o kai tik sužinome, kad Mei šeima dalijasi jos sugebėjimais, tampa aišku, kokios gali būti moralinės pamokos; Pradinėje scenoje kelis kartus pabrėžiama žinutė „gerbk savo protėvius“, ciniškai žiūrint, ieškant tinkamos vietos potencialiam Kinijos leidimui.

Turning Red neturi daug politikos; Pavadinimas gali pasiūlyti linkti į komunizmą, bet čia nėra geopolitinio turinio. Vietoj to, yra kažkoks labai 2022 m. pabudimas; Pirmą viešą Mei transformaciją lėmė tai, kad prie klasės lango pamatė savo mamą su menstruacinių įklotų rinkiniu – tai įvykis, dėl kurio ji gėdijasi susideginti ir vėl susiburti į hormoninių pandų pavidalą. „Mano panda, mano pasirinkimas“, yra paskutinis pasirinkimas; žinoti, kas esi ir savo pareigas, yra moralė, o „Turning Red“ beveik perteikia šią žinią. Tai vėjuotas, originalus filmas, tačiau labai gaila, kad jis nebus pristatytas suaugusiems, kuriems patiko „Aukštyn“ ar „Inside Out“; Panašu, kad „Pixar“ kurį laiką žengė neklaužada „Disney“ žingsnio, ir, skirtingai nei simpatiška herojė, „Turning Red“ turi ribotas galimybes pasiekti sėkmės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos